Je Heftruck certificaat in korte tijd halen In twee dagen je heftruck certificaat

Heftruck certificaat

Binnen het school jaar van het Sprengen College, zijn er meerdere momenten om  je heftruck certificaat te halen. Of je nu bij de vakgroep hout of metaal zit het maakt niet uit iedere leerling op het Sprengen college krijgt de kans om zijn heftruck certificaat in twee dagen te halen. Het doel is om de kans op de arbeidsmarkt te vergroten, voor ieder leerling van het Sprengen College.

 Logistiek

Het Sprengen College Biedt de mogelijkheid om je zo te kwalificeren op het gebiedt van de logistiek(magazijn-overslag) voor verschillende bedrijven. 

20131213_112318

Verder leer je tijdens de cursus de gevaren die op de loer liggen als je gaat werken met een heftruck. Ook worden er verschillende technieken aangeleerd. Er wordt veel aandacht en tijd besteed aan het praktische deel, oefening baart kunst.

1.jpg

De mogelijkheid om deze cursus te behalen wordt aangeboden binnen verschillende vakgroepen van het Sprengen College. Dus wanneer er gekozen wordt voor de vakgroep voertuigtechniek of een ander vakgroep kan je dit diploma bij een goede motivatie en inzet behalen.

DOWNLOAD FLYER